Hatvan felé biciklin

Úgy érzem tavasszal megint egyre inkább hallatszik, hogy egy időzített bomba ketyeg Budapest közlekedéssel megvert utcái alatt. A tömegközlekedés visszaszorulóban, a személyautók ellehetetlenült helyzetben is szaporodnak, a gyalogosok egyre inkább ki vannak szorítva a járdákról is, és megjelent egy negyedik tényező, mindenütt felbukkant de még csak ritkán válik igazi problémává: a kerékpáron közlekedők hada. A rendőrség már felfigyelt rájuk, mert tavaly egy év alatt kétszeresére nőtt a kerékpáros balesetek száma.
Legutóbb nagyszerű biciklis élményem volt, és amikor lányomnak elmeséltem kifakadt: Látod miért nem írod ezt meg, miért mindig a fiataloknak kell kiállniuk a bringások mellett! Talán még olyat is mondott, talán csak én gondolom: lehet, hogy higgadtabban, más hangnemben tudok én szólni, mint a fiatalság, ami, ha puskaporos a levegő, jót tehet. Nem Hatvan, hanem hatvan felé kezdtem ugyanis rendszeresen biciklizni, és erről szeretnék beszámolni.

itt folytatódik

Nincs mit hozzátenni, jól felmondja a leckét. Csak így tovább!

A bejegyzés trackback címe:

https://2kerek.blog.hu/api/trackback/id/tr301699896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

2kerék - Bringás sapkák és újrahasznosított övek

Címkék

2kerék (9) blog (76) bringa (6) budapest (5) esemény (5) fixi (15) fotó (6) kiegészítő (5) öv (8) sapka (8) színes (6) választható (7) videó (18) Címkefelhő
süti beállítások módosítása